Energiedelen = voordelen

Energiedelen is zeer complex zijn wanneer je er alleen voor staat. Met eConnection nemen we zo veel mogelijk zorgen over zodat je kan genieten van de voordelen van energiedelen! eConnection zorgt voor:

consument en prosument die energiedelen via eConnection

Jouw prosument of consument

De geschikte producent of consument vinden, dat wordt onze taak. De tijd waarin je de straat moest afspeuren naar de juiste tegenpartij, die is voorbij. eConnection berekent op basis van jouw energieverbruik en prijsindicatie de perfecte match. Maar daar stopt onze service niet! Zodra je bent gekoppeld, begeleidt ons team jou door alle nodige stappen om het energiedelen vlot te laten verlopen. Wij nemen contact op met de juiste mensen en stellen je contract op. Het is niet moeilijk, het is gemakkelijk: je hoeft enkel de 4 clicks te doorlopen, wij doen de rest!

Jouw optimale match

Bovendien stopt onze zoektocht niet na de eerste matchmaking: we controleren maandelijks of je gekoppelde producent of consument nog steeds de beste keuze is. Dat is mogelijk dankzij de weldra volledig geautomatiseerde processen op het platform. Zo word jij dus elke maand opnieuw aan de consument of producent gelinkt die bij jouw persoonlijke productie of afname past.

De perfecte match tussen prosument (links) en consument (rechts). energiedelen

VRAGEN?

Mail naar: info@econnectionbelgium.be

Bel onze klantendienst: +32 471 42 62 42

We zijn bereikbaar elke dag van 9:00 tot 18:00.