Energiedelen = voordelen

Energiedelen is zeer complex wanneer je er alleen voor staat. Met eConnection nemen we zo veel mogelijk zorgen over zodat je kan genieten van de voordelen van energiedelen! eConnection zorgt voor:

consument en prosument die energiedelen via eConnection

Het voordeel van eenvoud

De geschikte prosument of consument vinden, die last nemen wij van jou over. De tijd waarin je de straat moest afspeuren naar de juiste tegenpartij, die is voorbij. eConnection vindt zo snel mogelijk een prosument of consument die jou in groene stroom kan voorzien.

Vanaf jouw prosument of consument is gevonden stopt het niet! eConnection neemt alle nodige stappen voor jouw proces op te zetten. Je hoeft dus enkel onze 4 clicks te doorlopen en wij doen de rest!

 

Jouw optimale match

Bovendien stopt onze zoektocht niet na de eerste matchmaking: we controleren maandelijks of je gekoppelde producent of consument nog steeds de beste keuze is. Dat is mogelijk dankzij de weldra volledig geautomatiseerde processen op het platform. Zo word jij dus elke maand opnieuw met een Prosument of Consument verbonden die het best bij jouw persoonlijke productie of afname past.


Voorbeeld

We maken de vergelijking van 2 processen via eConnection. Na een maand van energiedelen analyseren we twee processen. Prosument 1 heeft een totale injectie van 70 kWh. De verbonden consument heeft slechts een afname van 20 kWh. Dit wil zeggen dat prosument 1 voor zijn overige 50 kWh de lagere injectievergoeding ontvangt van zijn energieleverancier.


Prosument 2 daarentegen heeft een totale injectie van 20 kWh, terwijl zijn verbonden consument 2 een vraag heeft van 80 kWH. De consument zal de overige 60 kWh aan een hogere prijs moeten aankopen bij zijn energieleverancier.


De volgende maand zullen we Prosument 1 verbinden met Consument 2. Prosument 2 zal verbonden worden met Consument 1. Op die manier creëren we het grootste voordeel voor alle klanten. 

De perfecte match tussen prosument (links) en consument (rechts). energiedelen

VRAGEN?

Mail naar: info@econnection.be

Bel onze klantendienst: +32 470 56 84 67