Wij willen jou leren kennen!

Welkom bij eConnection! Wij zijn een start-up die zich richt op het faciliteren en optimaliseren van energiedelen tussen bedrijven. Wat betekent dit precies? We zorgen ervoor dat overtollige energie die opgewekt wordt op het dak van het ene bedrijf, maar niet gebruikt wordt, direct wordt doorgestuurd naar een ander bedrijf dat die energie wel kan benutten.

We zijn ervan overtuigd dat we jou hiermee zowel duurzame als financiële voordelen kunnen bieden. Maar… we willen energiedelen volledig afstemmen op jouw specifieke situatie. Daarvoor willen we jouw bedrijf leren kennen. Op die manier kunnen we eventuele obstakels of problemen identificeren.

Je kunt hieronder eenvoudig een persoonlijk gesprek inplannen. Tijdens dit gesprek horen we graag zoveel mogelijk informatie over jouw bedrijf. Op die manier kunnen we je in de toekomst zo efficiënt mogelijk van dienst zijn.

Plan jouw persoonlijk gesprek

Niet beschikbaar?! Geen zorgen…

Wil je graag een afspraak met mij boeken, maar ben ik niet beschikbaar? Geen zorgen, het eConnection-team bestaat uit 3 founders. Quinten en Ralph staan klaar om met jou kennis te maken! Twijfel niet voor een afspraak te maken in hun agenda!

Quinten

Quinten_NoBackground_Blauw

Ralph

Ralph_NoBackground_Groen

Wil je meer weten over eConnection? 

VRAGEN?

Mail naar: info@econnection.be

Telefoon: +32 470 56 84 67